| подкрепяме ли се | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
sexyduelist драскач
Брой мнения : 29 Age : 42 Registration date : 11.02.2009
| Заглавие: подкрепяме ли се Нед Апр 26, 2009 8:38 am | |
| от скоро в играта и в гилда, но оставам с убеждението че май не си помагаме много много.ако не съм останал с грешно впечатление по другите гилдове играчите си помагат като тези които имат повече легендарни, че даже и артефакти, си ги дават на заем докато този които го е заел не се поразвие и да се сдобие със свои. аз като бях приет в гилда нямах добри оръжия и т.н., вярно не съм искал но и никой не ми е предлагал. същото се отнася и за помощ в играта. според мен офицерите и "гилмастера" трябва да имат малко по-голяма отговорност към новодошлите.струва ми се няма да загубите много време ако си разменяте по някоя друга дума с новодошлите.незнам къде точно е проблема дали в тях дали в новите,но можем да бъдем по-добри. | |
|
| |
haohmaru от дъжд на вятър...
Брой мнения : 10 Age : 43 Registration date : 15.02.2009
| Заглавие: Re: подкрепяме ли се Нед Апр 26, 2009 8:08 pm | |
| Народопсихология бате! Аз като ниамах нищо мрънках за три оранджеви и нищо(не съм скромен а ) хем мрънках на приятели. Маи удоволствието да набиеш някои от гилдията е по - голямо но поне съм получил доста съвети и за тях съм благодарен, те също помагат доста и идеята на този форум е точно такава. Та ако не получиш легендарен може да получиш добър съвет- помагат. | |
|
| |
Kykep фанатик
Брой мнения : 82 Age : 35 Registration date : 09.02.2009
| Заглавие: Re: подкрепяме ли се Нед Апр 26, 2009 9:09 pm | |
| Ако някой иска съвет спокойно може да ми пише не съм отрязвал никой. | |
|
| |
dtg баснописец
Брой мнения : 50 Age : 52 Registration date : 02.01.2009
| Заглавие: Re: подкрепяме ли се Пон Апр 27, 2009 8:19 am | |
| незнам но аз лично който ми е поискал нещо от гилдията съм услужвал дори с цената на това да навредя на себе си съм го правел дори съм подарявал айтами но как понякога да дадеш на някой нов като незнаеш дали ще остаоне за дълго в играта затова предпочитам да давам на редовните щото иначе не се знае какво ще излезе.знаете как се събират пари и легендарита че да ги давате на който ви поиска. | |
|
| |
sexyduelist драскач
| Заглавие: Re: подкрепяме ли се Пон Апр 27, 2009 4:34 pm | |
| според мен няма да е зле като се приеме някои нов в гилдията да го караме задължително да се регистрира във форума, да има на предвид че може някой да му помогне ако се нудждае. | |
|
| |
Lacrima Pura Admin
Брой мнения : 148 Age : 35 Registration date : 30.12.2008
| |
| |
Kykep фанатик
Брой мнения : 82 Age : 35 Registration date : 09.02.2009
| Заглавие: Re: подкрепяме ли се Чет Май 14, 2009 2:08 am | |
| Имаше една издънка с наш мембър и новодошъл друг моля давайте предмети само на сигурни лица или карайте хората да пишат, че зимат предмета за да може да се направи скрийншот за да бъде всичко точно. Човека го снабди с 3 легендарни пък онзи се правише после и не ги връщаше имена няма да цитирам да го имате в предвид все пак. | |
|
| |
sexyduelist драскач
| Заглавие: Re: подкрепяме ли се Пет Май 15, 2009 4:50 pm | |
| ето и сега по време на WDC всеки, всичко си използва. друго няма какво да кажа | |
|
| |
sexyduelist драскач
| Заглавие: Re: подкрепяме ли се Пон Май 18, 2009 9:19 pm | |
| благодаря на всички,които "откликнаха" да ми помогнат с някой добър итем на заем за WDC | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: подкрепяме ли се | |
| |
|
| |
| подкрепяме ли се | |
|