|
| Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Jayna фанатик
Брой мнения : 112 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Нед Фев 22, 2009 1:05 pm | |
| Ся няма кво да си кривя душата, последния турнир беше пълна трагедия откъм организация. За това мисля да предложа няколко правила за провеждане на турнирите, и понеже знам, че повечето играчи са заразени с демокрация, ще ви кажа да ги гласувате ако искате. Щото ако зависеше от мене, никаква демокрация нямаше да има, ами еднолична моя диктатура, за да вървят нещата 1во - НИКАКВИ 8в8 турнири, освен ако не знаем, че НИЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ на даденото време и противниковата гилдия ще се събере на даденото време. Да речем, от 10 организирани турнира, най-много два да са 8в8. 2ро - Старайте се да няма алтове в турнирите, за да не ощетяваме пълноцените членове на гилдията 3то - Титулярен отбор за гилдии - пак няма кво да си кривя душата, тва трябва да са ShadowJack,Bezgrijniq,Lacrima,Kroms,Corpsa и аз. Дали защото те са най-редовните, или защото са най-способните, няма значение. На скамейката - sexyduelist,sujini,shhizo и всеки друг, който не е алт. 4то - Ако дадена гилдия не успее да се събере дори за 4в4 когато ние сме предизвикали И СМЕ СЕ СЪБРАЛИ, тази гилдия вече да не се предизвиква и да не се приемат предизвикателства от нея, ако тя не изплати някакво обезщетение за предишното неявяване. ( ще се определи допълнително размера на обещетението) Тва е засега. Подлежи на поправи в закона и допълнения, изменения. | |
| | | Ninjalko фанатик
Брой мнения : 74 Age : 41 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Пон Фев 23, 2009 10:29 am | |
| Съгласен съм с Jayna, само бих добавил няколко предложения: Титулярният състав смятам че трябва да се преценя според дадения турнир който предстои. Със ShadowJack вървя доста добре срещу други войни (29-и в Trial of Warriors миналата седмица ), но ако в турнира участват предимно асасини примерно, бих отстъпил мястото си на Кромс или Трупа, които са друиди и биха се справили по добре от мен. Аналогично при други обстоятелства трябва да участват подходящите класове герои за този турнир. Относно резервната скамейка, мисля че трябва да им се даде шанс да се докажат, (макар че sujini вече го направи ) примерно в някой не толкова важен турнир 4в4 за да се разбере резерви или титуляри ще бъдат. За обезщетението при несъстоял се турнир съм напълно ЗА без поправки и предложения Само остава въпроса КОЙ взема парите? При победа или обезщетение. И последно: Забелязал съм че някои гилдии пускат по 3 турнира един след друг, предполагам за да се определи победител от 2 от 3 турнира. Искате ли да да го правим и ние така в 3 турнира могат да участват повече наши членове които искат да се "разпишат" . Примерно 1-я Титуляри 2-ри Резерви 3-ти Според зависи изхода от първите два. | |
| | | Kykep фанатик
Брой мнения : 82 Age : 35 Registration date : 09.02.2009
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Сря Мар 18, 2009 4:58 am | |
| Е сега като се опознаем и разменим телефони, скайпове и други връзки събиранието на играчи за турнира няма да е голям проблем. | |
| | | Ninjalko фанатик
Брой мнения : 74 Age : 41 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Сря Мар 18, 2009 11:14 pm | |
| Good Thinking | |
| | | petargameman ни вест, ни кост
Брой мнения : 4 Age : 33 Registration date : 17.03.2009
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Чет Мар 19, 2009 10:19 pm | |
| Имам едно предложение и аз. Не е конкретно за турнирите , ама от организация винаги има нужда. С Duels нямам много опит , но съм цъкал Хановете с месеци. Там бях в гилда Dark Side , всеки от членовете , беше вкаран в общ скайп чат , където винаги имаше с кой и какво да си кажеш , и организацията беше на много високо ниво. Все още имам скайповете на някои от момчетата . Ако идеята ви хареса , няма лошо да се постараем да се реализира. | |
| | | Lacrima Pura Admin
Брой мнения : 148 Age : 35 Registration date : 30.12.2008
| | | | Jayna фанатик
Брой мнения : 112 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Пет Мар 20, 2009 1:43 pm | |
| Тука най-новата ни изгряваща звезда, Чофка, който ми опъва нервите от една седмица, предлагам да оглави втория турнирен отбор | |
| | | Lacrima Pura Admin
Брой мнения : 148 Age : 35 Registration date : 30.12.2008
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Пет Мар 20, 2009 1:54 pm | |
| добра идея.. и аз съм на тва мнение, мн добре се справя момчето | |
| | | Kykep фанатик
Брой мнения : 82 Age : 35 Registration date : 09.02.2009
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Пет Май 15, 2009 4:46 am | |
| Човката я убиха с нерфа на ФА | |
| | | sexyduelist драскач
Брой мнения : 29 Age : 42 Registration date : 11.02.2009
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. Пет Май 15, 2009 5:18 pm | |
| ако потрябвам някога(в което се съмнявам) пишете | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. | |
| |
| | | | Отбор "Турнири", а.к.а механика на турнирите. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |