| ценни оръжия брони и тн... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
dtg баснописец
Брой мнения : 50 Age : 52 Registration date : 02.01.2009
| Заглавие: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 4:18 pm | |
| Предлагам ако може да се направи място за покупко продажба размяна и тн.между потребителите.Незнам как може да стане но ще е добре да се знае на кого какво му трябва или мисли да продаде за пари.Така ценни неща ще остават в гилдията за да сме по-силни. | |
|
| |
Lacrima Pura Admin
Брой мнения : 148 Age : 35 Registration date : 30.12.2008
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 4:34 pm | |
| Предложението ти е мн добро... но аз лично не знам как може да се осъществи (поне засега) ако някои се сеща... да каже ще се опитам да разбера дали е позволено и как точно става врътката Много ясно че е по-добре предметите да остават в гилдията, а не у другиго... почти съм сигурна, че в някои други гилдове е масова практика.... | |
|
| |
dtg баснописец
Брой мнения : 50 Age : 52 Registration date : 02.01.2009
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 4:38 pm | |
| дори ако неможе да става тук размяната то поне да се знае може и само по имена пък после връзката е лесна примерно dtg-продава -staf-еди койси | |
|
| |
Ninjalko фанатик
Брой мнения : 74 Age : 41 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 7:38 pm | |
| Съгласен съм само че въпроса е не предметите да останат в гилдията, а някой от гилдията да предложи добър трейд.Преди няколко седмици изтеглих червените гащи Тонг Ло.Естествено че ги трейднах на този който предложи най-добра оферта. Ако някой от гилда беше предложил по-добра оферта щеше да ги получи Но да се върнем на темата: продавам Tong Lo's Drunken SodeОчаквам вашите предложения | |
|
| |
Jayna фанатик
Брой мнения : 112 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 8:08 pm | |
| Ninj да не бе да ги трейдна за два тонг ло ройал скиптъра ? | |
|
| |
Ninjalko фанатик
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 8:54 pm | |
| Всъщност Jayna, Tong Lo скиптъра ми се падна преди това и съм го дал временно на Lacrima.Трейда беше много добър. 2 x Scimtar of the Eye + Sanctuary of the Sphinx + Drunken Sode + Tong Lo's Katana + 55k Но имам още едно Drunken Sode което не ми трябва и смятам да трейдна. | |
|
| |
Jayna фанатик
Брой мнения : 112 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 9:07 pm | |
| Aaa добре, наистина е бил добър трейд Щото се говори из средите, че човек от нашата гилдият разменил потурите за два тонг ло скиптъра Направо си е станал легенда човека | |
|
| |
Ninjalko фанатик
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 9:17 pm | |
| Хахахаха смятай безгрижния ми предлагаше 2-та скиптъра за памперса на Тонг Ло но му отказах Ако не ми вярваш въпросните предмети са ми в Ninjalko и ShadowJack | |
|
| |
Lacrima Pura Admin
Брой мнения : 148 Age : 35 Registration date : 30.12.2008
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... Пон Яну 05, 2009 9:56 pm | |
| темата свърши своята работа | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ценни оръжия брони и тн... | |
| |
|